Poststraat 1, 6135 KR, Sittard     06 175 580 54    

SAP

Nieuwe medewerkster Carlijn

minder dan 1 min..

Terug

Deze week is Carlijn bij ons gestart!

Hierbij een introductie door Carlijn:

Ik wil met enthousiasme aankondigen dat ik deze week ben gestart bij InfinITy Consulting. Als recent afgestudeerde met een bachelor in International Business van de Universiteit Maastricht, ben ik enthousiast om mijn academische achtergrond en frisse perspectieven in te zetten in de wereld van SAP-consulting.

InfinITy Consulting heeft zichzelf bewezen als een innovatieve en dynamische speler in de branche, en ik kijk er naar uit om deel uit te maken van dit gepassioneerde team. Ik verwacht bij InfinITy te groeien en te leren van experts in het veld en zo mijn vaardigheden in SAP verder te ontwikkelen.
Wat betreft mijn nieuwe rol bij InfinITy, koester ik de mogelijkheid om complexe zakelijke uitdagingen aan te pakken en oplossingen te bieden die impact hebben. Ik kijk er naar uit om samen te werken met inspirerende collega's en bij te dragen aan het succes van onze klanten.

Buiten het werk is het mijn persoonlijke doel om een halve marathon te rennen en om voor mijn 30e verjaardag 50 landen te bezoeken. Ik geloof dat avontuur en doorzettingsvermogen belangrijke eigenschappen zijn die ook in mijn professionele reis van pas zullen komen.

Bedankt voor het verwelkomen van mij in de InfinITy-familie. Laten we samen streven naar succes en groei!

Publicatiedatum 29/09/2023

Contact

  • Poststraat 1
    6135 KR Sittard

06 175 580 54