Waarom Infinity

Join our team

InfinITy Business Consulting staat voor betrouwbaarheid, professionaliteit en ondernemerschap. Onze consultants hebben een hands-on mentaliteit en rusten niet voordat onze klanten toegang hebben tot de beste IT oplossingen voor hun bedrijf. We zijn niet snel tevreden, wat ervoor zorgt dat we altijd net dat beetje extra doen.

We werken in een no nonsense cultuur. We zijn puur en hebben passie voor en veel plezier in wat en hoe we het doen.

doyouhavewhatittakes

Heb jij het in je om een InfinITy consultant te worden?

Wij zijn echte professionals met een constante drive om beter te worden.
We zijn altijd op zoek naar mensen met:

  • Een no nonsense mentaliteit
  • Flexibiliteit
  • Sterke analytische skills
  • De wil om te presteren
  • Een achtergrond in logistiek

Beschik jij over deze eigenschappen en wil je deel uitmaken van ons team?

Ja!

Samen vooruit gaan

Daarom zoeken wij naar doortastende en betrokken consultants met de drive om overal het maximale uit te halen. Bij InfinITy creëren we ruimte voor groei, het ontwikkelen van je talenten en het aangaan van nieuwe uitdagingen. Onze organisatie heeft een platte structuur, dit geeft onze collega’s de verantwoordelijkheid van een ondernemer en de ambitie om onderdeel te zijn van een echt consultancybedrijf. In onze open werkomgeving gaan we samen vooruit door teamwork, vertrouwen en verantwoordelijkheid. We wijken graag af van de bekende paden. Onze aanpak is anders en een beetje rebels.

Ontwikkel jezelf en anderen

Ons diverse team van ervaren experts en leergierige starters biedt de mogelijkheden voor begeleiding tijdens het werk en een constante ontwikkeling van kennis. We dagen je uit om het maximale uit jezelf te halen. Wij, en onze klanten kunnen alleen groeien als je (nog) beter wordt. Daarom investeren we in onze werknemers en bieden we alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Omdat we actief zijn in veel verschillende gebieden binnen de IT is er voldoende ruimte om te groeien.

Zijn we op zoek naar jou?

Onze consultants zijn echt professionals met een constante drive om betere efficiëntie oplossingen te vinden. Sociale betrokkenheid, flexibiliteit, uitstekende kennis van IT en een drang om te presteren maken onze consultants de beste in de markt. Een InfinITy consultant is: uniek, flexibel, analytisch, beslissend, leergierig, geeft niet op, is makkelijk in de omgang en kan een situatie vanuit klantperspectief zien.

Wil jij onze nieuwe collega worden? Dan kijken we er naar uit om kennis te maken!

In het vinden van de beste oplossingen is er geen “one size fits all”. Dit maakt onze werknemers avontuurlijk, gedreven en leergierig. Dit zie je terug in de on the job training die we de werknemers van onze klanten bieden. Zo kunnen zij optimaal profiteren van onze brede kennis.