Pers

PERSBERICHT

Nuth, Harderwijk, 14 augustus 2017

                        

InfinITy Consulting en GIB NL werken samen aan Supply Chain optimalisatie

Per heden gaan InfinITy Consulting en GIB NL samen werken aan een volledig geoptimaliseerde Supply Chain in SAP. Zowel InfinITy Consulting als GIB NL helpen hun klanten dagelijks met de optimalisatie van zowel het operationele als het administratieve proces.

Met deze samenwerking verbreed InfinITy Consulting haar portfolio met de SAP softwareoplossingen van GIB NL. Daarmee is InfinITy Consulting in staat om haar klanten verder te helpen met de logistieke optimalisatie binnen de bedrijfsvoering. De verbreding is een toevoeging op de huidige SAP dienstverlening van InfinITy Consulting en verhoogd daarmee de toegevoegde waarde voor haar klanten.

De Nederlandse industrie is sterk in het leveren van maatwerk, sterk gedreven door een specifieke klantvraag. Producten en diensten worden daardoor complexer, terwijl de time-to-market steeds korter wordt. In deze complexer wordende wereld heeft men te maken met grotere risico’s dan voorheen.

InfinITy Consulting focust met de SAP add-on toepassingen van GIB NL in het leveren van inzicht in de complete waardeketen, zodat men betere beslissingen kan nemen. Daardoor wordt risico gereduceerd, gaan de kosten omlaag, kan men hogere kwaliteit leveren en wordt de time-to-market verkort.

Jurgen Rietjens, managing partner bij InfinITy Consulting; Beide partijen zijn sterk vertegenwoordigd in de Nederlandse industrie met een focus op (inter)nationale ondernemingen in de discrete- en procesindustrie. Met de samenwerking verstevigen we elkaars netwerk en bieden we de Nederlandse industrie een laagdrempelige en schaalbare oplossing vanuit een loket. Wij verwachten erg veel van de nauwe samenwerking met elkaar om samen bij onze klanten supply chain excellence te realiseren. 

Over InfinITy Consulting

InfinITy Consulting is een SAP consultancy bedrijf dat gespecialiseerd is in supply chain planning en supply chain execution oplossingen. Dit doen ze door branchegerichte oplossingen, die de processen van onze klanten verbeteren, te ontwikkelen en te implementeren. Met een “getting things done” mentaliteit, flexibiliteit en continue ontwikkeling van hun consultants zorgen ervoor dat ze hun klanten kunnen helpen met het bereiken van het volgende niveau van supply chain excellence.

InfinITy Consulting streeft ernaar om klanttevredenheid te bereiken door hun uitgebreide SAP product kennis te vertalen naar solide en eenvoudige business solutions. Oplossingen die zinvol zijn.

Simplicity is the ultimate sophistication.

Over GIB NL

GIB NL is onderdeel van ifm electronic en in 2017 gestart in Nederland om SAP oplossingen in combinatie met industrïele automatisering te leveren aan de Nederlandse industrie. GIB NL heeft vanuit de Duitse moederbedrijven een rijke historie binnen de industrie en haar branche specifieke kennis van bedrijfsprocessen vertaald in een complete SAP software suite.

 

Voor meer informatie:

InfinITy Consulting:             Jurgen Rietjens, Managing Partner; jurgen.rietjens@infinity-consulting.nl

GIB NL:                                  Martijn Krot, Sales Director, martijn.krot@gib.world