Over ons

Hoe het begon

InfinITy Business Consulting is in 2014 opgericht door Brian Pinckaers en Jurgen Rietjens. Beide oprichters zijn sinds 2000 werkzaam als SAP consultants.

Na het vergaren van veel kennis over processen en systemen waren Brian en Jurgen klaar voor de volgende stap in hun professionele carriƫre. InfinITy Business Consulting werd het resultaat van de combinatie van hun kwaliteiten.

Het bedrijf heeft veel ervaring en uitgebreide kennis van bedrijfsprocessen met order to cash, logistiek, supply chain management en reporting opgebouwd.

Ambitions are the fuel of any business

Meer omzet, een betere efficiƫntie, lagere kosten of marktleiderschap. Je wil dat de sky the limit is.

InfinITy Business Consulting is een SAP consultancy bedrijf dat gespecialiseerd is in supply chain planning en supply chain execution oplossingen. Als IT Business consultants helpen we verschillende soorten klanten in verschillende sectoren met het realiseren van deze ambities.

Dit doen we door branchegerichte oplossingen die de processen van onze klanten verbeteren te ontwikkelen en implementeren.

We streven ernaar om klanttevredenheid te bereiken door onze uitgebreide SAP product kennis te vertalen naar solide en eenvoudige business solutions. Oplossingen die zinvol zijn. Simplicity is the ultimate sophistication.

Heb jij het in je om een InfinITy consultant te worden?

Wij zijn echte professionals met een constante drive om beter te worden.
We zijn altijd op zoek naar mensen met:

  • Een no nonsense mentaliteit
  • Flexibiliteit
  • Sterke analytische skills
  • De wil om te presteren
  • Een achtergrond in logistiek

Beschik jij over deze eigenschappen en wil je deel uitmaken van ons team?

Ja!

doyouhavewhatittakes