Klanten

One size fits... one!

In het bedrijfsleven is er geen ruimte voor “one size fits all”. Daarom bieden wij branchespecifieke oplossingen voor verschillende sectoren

We hebben een responsive en vraaggeoriënteerde manier van werken. Een benadering waarbij luisteren de eerste en meest belangrijke stap is. Wij weten hoe we de mogelijkheden van SAP kunnen maximaliseren om je te helpen een ongekende efficientie te realiseren.

Onze ervaring in verschillende branches zorgt ervoor dat we SAP e(WM) en APO projecten kunnen opleveren. Dit doen we aan de hand van best practice methodes, op maat gemaakt om aan de behoefte van het bedrijf te voldoen.ation’s needs.

Your success is our succes

Bij InfinITy nemen we onze klantrelaties erg serieus. Wij zien vertrouwen als de sleutel tot succes.

Onze focus ligt op het ontzorgen van onze klanten met state-of-the-art IT oplossingen zodat zij zich kunnen focussen op het realiseren van hun ambities. We doen dit aan de hand van flexibiliteit, daadkrachtigheid, betrouwbaarheid en kennis. We tonen graag initiatief en innovativiteit in het vinden van de best passende implementaties voor onze klanten.

Wat ervoor zorgt dat we altijd wat extra’s doen: We rusten niet voordat alle activiteiten soepel verlopen en je werknemers comfortabel zijn in het gebruik van hun op maat gemaakte IT systeem.

Business resultaten verbeteren? Onze SAP consultants maken dit mogelijk.

Wij ondersteunen je bij het realiseren van een ongekende efficiëntie.

Supply Chain Planning:

 • – Sales- en operationsproces optimalisatieSales and operations planning (S&OP)
 • – Vraag en aanbod in balans brengenSupply and Network Planning (SNP)
 • – Productie planning en planningsprocessen verbeteringProduction planning and detailed scheduling (PPDS)
 • – Forecast nauwkeurigheid en betrouwbaarheid vergrotenDemand planning (DP)
 • – Voorraad en inventaris planning optimalisatieVendor managed inventory (VMI)
 • – Vergroting van de ATP nauwkeurigheidAvailable to Promise (ATP)
Supply Chain Execution:

 • – Verbeter de snelheid en doorvoer van uw warehouseHet verbeteren van de snelheid en doorvoer van uw warehouse door het implementeren van multi order picking of pick in the box concept, re-design van de warehouse layout en interne warehouse aanvullingen, het verkorten van interne warehouse operating lead times, langere warehouse cut off times, het toekennen van prioriteit regels om orders te verplaatsen, stroomlijnen van VAS in de warehouse operations.
 • – Ruimtebesteding verbeterenVerbeter ruimtebesteding door het implementeren van een put away strategie, pick strategie, slotting, Find A Friend, bin capacity, bin sectioning, full carton pick en ABC classificatie.
 • – Vergroot inventaris visibilityVergroot de inventaris visibility door gebruik te maken van RFID of streepjescodes en het definiëren van diepgaande warehouse rapportage tools en applicaties.
 • – Waarborgen van accurate verzendingWaarborgen van accurate verzending en klanttevredenheid door het verbeteren van de accuraatheid van de voorraad op magazijn niveau, doorlopende cycle counts, RF gun picking, zero bin confirmation, en door goederenontvangst mogelijk te maken tijdens inkomende logistieke processen.
 • – Naleving van de overeenkomst met de klantNaleven van de overeenkomst met de klant door implementeren van klant eisen, het automatisch genereren van klant documenten, het toepassen van het automatisch toevoegen van documenten, integratie met GTS systemen en door te voldoen aan SLED eisen.
Maak een afspraak

of bel: +31 (0)6 17 55 80 54

improvebusinessresults

Onze klanten

Wij werken voor ambitieuze bedrijven die hun ICT oplossingen naar een hoger niveau willen tillen. Internationale bedrijven met de drive om op het hoogste niveau te acteren, met SAP oplossingen in hun kern.

medtronic

philips

dowchemicals

sabic