WM

Verbeter uw planning en optimaliseer processen binnen uw Warehouse met SAP Warehouse Management (WM)

Met Warehouse Management automatiseert u warehouse- en distributieprocessen zoals bijvoorbeeld inbound- en outboundprocessen, opslag, voorraadbeheer en distributie. Operations kan beter de resources en assets optimaliseren, on-demand en geplande cross-docking ondersteunen en werknemers managen. Over het geheel ontstaat er met SAP WM meer controle over warehouse operations zodat er door een geoptimaliseerde omgeving de orders zo goed mogelijk vervult kunnen worden.

De mogelijkheden van SAP Warehouse Management

Extended Warehouse Management (EWM)

Lever de perfecte order. Met EWM heeft u volledig geautomatiseerde warehouse en distributie operations inclusief ondertekening, cross-docking, outbound processing, warehouse en opslag management en fysiek voorraadmanagement. Met de mogelijkheden van Extended Warehouse Management verbeterd u de benutting van uw assets, doorstroom en veiligheid en verhoogd u de on-time leveringen en nauwkeurigheid van ordervervulling.

Dock Appointment Scheduling

Eenvoudigere en nauwkeurigere dockdeur planning en afspraakplanning. SAP WM integreert afspraakplanning, supervisie en samenwerking in 1 platform. U verkrijgt hierdoor real-time visibility in dock afspraken, aankomsten en vertrekken en beschikbare resources. Naast het beheren van de processen wordt communicatie tussen de verschillende partijen verbeterd, operationele issues verkleind en zijn er mogelijkheden om de prestaties te meten.

Goods Receipts & Goods issue (ERP)

Meer gestroomlijnde inbound logistieke processen, geïntegreerde outbound operations en productie en vraag op elkaar afgestemd. SAP zorgt voor betere inbound logistieke processen door het stroomlijnen van de materialen flow en transparantie door de hele outbound logistieke operaties. Hierdoor worden inbound processen geoptimaliseerd, bezorgfouten geminimaliseerd en operationele kosten verlaagd.

Mobile Inventory Management

Optimale magazijn productiviteit door mobiel voorraadbeheer. Door de mobiele oplossing is een nauwkeurige en papierloze tracking van de voorraad mogelijk door de gehele organisatie.

InfinITy and SAP WM

De consultants van InfinITy hebben jarenlange ervaring met het inrichten van warehouseprocessen bij verschillende klanten. Wilt u uw warehouse ook optimaliseren en operationele kosten verlagen? Neem dan contact met ons op.